Hvorfor KILROY?

Hvorfor reise med KILROY på studietur, skoletur eller gruppereise?
KILROY tar studier og studenter seriøst. Vi vet at studieturer og skoleturer ofte er et viktig supplement til undervisningen og det derfor er viktig at det faglige innholdet er nøye planlagt på forhånd.

Vi har et bredt kontaktnett av samarbeidspartnere over hele verden og vi har derfor mulighet til å arrangere en rekke ulike faglig relevante studiebesøk for deres studietur. Vi kan dessuten hjelpe dere med å sette sammen et komplett program for hele turen, skreddersydd for deres gruppe. 

Gruppereiser med KILROY - Et enkelt valg

Skal dere i gang med å planlegge en gruppereise? Da har dere helt sikker en rekke ønsker og krav som er avgjørende for hvilken destinasjon dere reiser til og for hvilket reisebyrå dere velger å reise med. 

Vi har arrangert gruppereiser og studieturer i mange år og vet derfor hva de fleste er opptatt av når de skal planlegge en slik tur. Derfor har vi satt opp denne korte og konkrete oppsummeringen av hva KILROY kan tilby dere: 

Billige studieturer til hele verden

Hos KILROY finner du studieturer og gruppereiser til mer enn 30 populære reisemål verden over. Hos oss kan du være sikker på at du får god veiledning, vi er nemlig spesialister på gruppereiser og studieturer. Enten du er på utkikk etter studieturer til de store klassiske destinasjonene eller planlegger å reise til noen nye, mer eksotiske destinasjoner kan du være sikker på at vi kan hjelpe deg!

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på gruppereise eller studietur?
Send forespørsel

 

 

 

Contact