Studietur til Havana

Bli kjent med sentrum av Havana på gruppereise til Havana
 

Studietur til Havana - Kommunisme, veteranbiler og sigarer

De fleste forbinder Cuba med kommunisme, rom og sigarer, men Cuba er et fargerikt land, med ekte latinamerikansk stemning, flotte hvite sandstrender, en bilpark fra 50-årenes USA og en befolkning som får deg til å føle deg utrolig velkommen.

Selvfølgelig kan man også oppleve sosialisme, Fidel Castro og Che Guevarra i Cuba, f. Eks kan du fortsatt se det kommunistiske slagordet ”Viva Cuba, Viva la revolucion” på de avskallede murveggene i Havana.

Cubanere er fulle av rytme. Det spilles jazz og salsa, danses meringue og chachacha på barene, i gatene og i store ballrooms.

Utenfor byene finne man palmer, det azurblå karibiske hav og kilometervis av hvite sandstrender, hvor du kan røyke en sigar under skyggen av en palme, drikke rom eller nyte en iskald Mojito. Det nydelige tropeklimaet sørger for behagelige temperaturer og badevannet er alltid over 25 grader.

Hvis man reiser til Cuba kan man se svettende boksing i det gamle Havana, nyte stjernehimmelen fra Maleconen og snakke spansk med de lokale.

I Havana kan du lære om landets kultur og historie på de mange museene eller besøke domkirken Cathedral de San Cristobal, hvor de jordiske restene av Christoffer Columbus sies å være begravd. Men ellers er det bare å inhalere den Cubanske atmosfæren og i det hele tatt innstille seg på deres ”manana-mentalitet”. Lenge leve Cuba og lenge leve revolusjonen!


Opplevelser på studietur på Cuba:

  • Utflukt til Pinar del Rio, med besøk på en rom- og sigarfabrikk
  • Opplev en av verdens mest berømte kabaret- Tropicana
  • Besøk en bananplantasje
  • Besøk en sukkerplantasje
  • Møte med "Young Communist Union"
  • Universitets- og skolebesøk
  • Bytur i Havana

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Havana?
Send forespørsel

Kontakt