Folkehøgskole

Folkehøgskole
En skoletur eller linjetur består hovedsaklig av spennende innhold og opplevelser for elevene. Men, for å sette sammen den perfekte turen kreves først og fremst god planlegging, slik at alt er på plass før avreise.

På folkehøgskole får man muligheten til å oppdage sin store lidenskap, møte sin sjelevenn, vokse til å bli en selvsikker person og ikke minst, oppleve verden! Det er disse store opplevelsene vi ønsker å skape.

Dette kan vi bidra med

Vår viktigste jobb er å spare dere for tid, ved å ta oss av det praktiske. Dere vet akkurat hva som skal til for å sette sammen spennende reiser for elevene. Dere er eksperter på deres felt og har sikkert organisert mange lignende turer tidligere. Kanskje dere til og med har lokale kontakter og prosjekter som dere besøker igjen og igjen? Vi gleder oss til å høre hva dere planlegger for neste tur!

Dedikerte reisespesialister
Vi er 6 reisespesialister som har organisert og planlagt gruppeturer for fornøyde kunder i mange år. En av oss vil ta ansvar for turen deres, og sørge for at den blir alt dere ønsker og mere til. 

Rundreiser og kombinasjonsbilletter
Kanskje dere skal reise gjennom et land, eller krysse flere grenser på samme tur? Vi setter sammen reiseruta deres og finner rimelige billettkombinasjoner. Dermed slipper dere å bruke tid på å sette sammen en rimelig rute, og bestille billetter fra forskjellige selskaper. 

Ekstra trygghet med gode vilkår
I tillegg har vi veldig gode vilkår for flybilletter og overnatting over hele verden. Det følger en ekstra trygghet i å bestille flybilletter og opphold på samme sted, dersom noe skulle oppstå før avreise eller underveis på reisen.

Fortell oss hva dere ønsker, så tar vi kontakt med deg innen kort tid
Send e-post

Vi tar oss av det praktiske på skoleturen

Derfor tror vi på et godt samarbeid med dere

Vi mener at en reise er mye mer enn bare å forlate hjemmet. Det handler om å møte verden. Nye mennesker, nye steder, nye perspektiver. Det er en opplevelse!

Vi tror at å reise verden rundt og se forskjellige kulturer, gjør alle til bedre mennesker – og dermed en bedre verden. Erfaringer har lært oss at personen som kommer hjem fra en reise er en annen enn den som startet den. En reise kan skifte tankesett og gi oss et nytt syn på verden.

Derfor tror vi på kraften av å reise, og ønsker å bidra til at flere unge får oppleve dette før de tar fatt på studier, jobb og andre voksen-ting.

Og det er her vi ser et stort potensiale i å samarbeide med folkehøgskolene. Vi jobber mot samme mål, og med hver vår kompetanse kan vi sammen skape utrolige opplevelser for elevene.

Har du spørsmål eller ønsker å bli bedre kjent med oss?
Si hei!
Kontakt