Styrk det faglige innholdet på studieturen

Faglig relevante besøk for studieturer til utlandet - KILROY
En studietur er et element i den samlede utdanningsplanen i skolen og foretas i nær relasjon til de aktuelle fag. Kravet om et faglig relevant innhold på studieturen er avgjørende, noe som krever omfattende planleggingsarbeid i forkant. For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur er det nødvendig med inngående kjennskap til destinasjonen.

For å kunne planlegge en vellykket og faglig forankret studietur er det nødvendig med gode kontakter og inngående kjennskap til destinasjonen. Det er nettopp her vi kan bidra!

Vi har god kjennskap til hver enkelt destinasjon og kan gjennom våre partnere tilby et bredt utvalg av faglig relevante besøk på studieturen. Vi hjelper dere med planleggingen både før, under og etter studieturen, i tillegg til at vi gir dere inspirasjon og ideer til faglig innhold på turen.

KILROYs Next Stop – Faglige besøk på studieturen

Next stop er er et hjelpemiddel som er designet for å hjelpe dere med å få mest mulig faglig utbytte av studieturen deres. Formålet med Next Stop er å gi dere informasjon og inspirasjon til studierelevante besøk, severdigheter og kulturelle opplevelser som er verdt å besøke, samt praktiske opplysninger om offentlig transport. På denne måten vil Next Stop bidra til å gjøre planleggingen enklere og rskere. Vi tilbyr Next stop på et utvalg av våre mest populære reisemål.

Vi sender dere vårt Next Stop infromasjonshefte sammen med vårt pristilbud.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til utlandet?
Send forespørsel
Kontakt