Våre reisespesialister

Selv i disse Internett-tider er tett dialog og personlig oppfølging avgjørende for å kunne gjennomføre en vellykket studietur.

Vi legger stor vekt på utdanning av våre reisespesialister. Blant annet gjennom studieturer til våre mange reisemål, slik at de best mulig kan veilede om mulighetene for utflukter og faglige besøk på de enkelte destinasjonene. 

Cathrine

Daglig leder Cathrine Kalvik

Cathrine har lang fartstid i firmaet. Med noen års avbrekk er Cathrine nå på plass igjen som leder for avdelingen Groups and Key Accounts hos KILROY. Hun har mange års erfaring med å planlegge og skreddersy studieturer. Europa er hennes kjerneområde og hun har besøkt de fleste europeiske storbyer.

Skriv til Cathrine
Send e-post

 

Kàtia

Reisespesialist Katia Souza

Kàtia har lang erfaring fra bransjen og har vært hos oss i flere år. Hun er spesialist på å skreddersy innholdsrike studieturer for studentgrupper som skal reise ut i verden. Kàtia reiser selv helst til Brasil, men på sin siste reise valgte hun å utforske sagnomsuste Transilvania i Romania.

Skriv til Kàtia
Send e-post

 

Stine

Reisespesialist Stine Kolsvik Losnedahl

Stine har et bankende hjerte for Sør- og Mellom-Amerika og det er dit hun helst reiser. Hun har lang fartstid i KILROY og håndterer både avtalekunder og gruppereiser. Med sitt gode humør tar Stine godt vare på sine kunder. 

Skriv til Stine
Send e-post

 

Marius

Reisespesialist Marius Stengle Haakonsen

Marius tar hånd om både avtalekunder og gruppereiser. Han har bred reiseerfaring fra Sør-Amerika, Asia og Oceania. New Zealand og Japan er hans to favorittland. Marius har vært hos oss i en årrekke, og det er vi veldig glade for. 

Skriv til Marius
Send e-post

 

Tonje

Reisespesialist Tonje Bergh

Tonje er spesialist på å skreddersy studieturer fra A til Å. Hun sørger for at kundene våre får både faglig innhold og spennende sosiale aktiviteter når de er på studietur. Tonje kan blant annet organisere språkkurs eller faglige besøk hos firmaer og skoler. Tonje skreddersyr hovedsakelig studieturer i Europa, men kan også arrangere turer utenfor Europa.

Skriv til Tonje
Send e-post

 

Ragnhild

Reisespesialist Ragnhild Brekke

Ragnhild har vært hos oss i mange år og har bred reiseerfaring fra hele verden. Hun elsker å gå i fjellet, og Nepal er derfor hennes favorittdestinasjon. Ragnhild kan hjelpe til med det meste, men jobber primært med studieturer innen Europa

Skriv til Ragnhild
Send e-post

 

Vil du ha et uforpliktende tilbud på en studietur eller gruppereise?
Send forespørsel
Kontakt