Viktig informasjon om planleggingen av studieturen

KILROY hjelper med planleggingen av studieturen
Vi har lang erfaring med å sette sammen studieturer med fokus på godt faglig innhold. For å sikre størst mulig utbytte av turen er det en del ting som må på plass før avreise. Her er alt du trenger å vite!

Før dere bestiller reisen

Start planleggingen av studieturen tidlig

Sørg for å være ute i god tid når dere skal bestille studieturen, så kan dere sikre dere de beste hotellene og flybillettene. De fleste flyselskaper åpner opp for salg av flybilletter ca. 11 mnd. før avreise, så om dere allerede har reiseturen klar, vil det være en fordel å kontakte oss allerede da. Klikk her for å se en oversikt over hvor våre reismål. Kontakt en av våre dyktige reisespesialister pr. e-post eller telefon (026 33) dersom du har noen spørsmål.

Studieturens faglige forankring

Studieturens faglige forankring er en vesentlig faktor som krever tid og god planlegging. KILROY er behjelpelig med å arrangere faglige besøk på studieturen og jobber kontinuerlig med å finne nye spennende studiebesøk med høy faglig relevans på de ulike destinasjonene. På våre mest populære destinasjoner tilbyr vi våre Next Stop-informasjonshefter med forslag og ideer til studierelevante besøk. Disse er tilgjengelig på vår nettside og blir også sendt til dere sammen med vårt reisetilbud.

Bestill reisetilbud fra KILROY

Personlig kontakt med våre kunder er viktig for oss og vi bestreber derfor at dere skal ha kontakt med en og samme reisespesialist under hele kjøpsprosessen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat og hva vi kan tilby og hva dere kunne ønske dere. Dere må gjerne også fylle inn vårt tilbudsskjema, dersom dere allerede har noen av detaljene for turen klare.Etter at reisen er bestilt

Depositum

Med mindre annet er avtalt skal depositum og navneliste sendes inn senest 14 dager etter at dere har mottatt bestillingsbekreftelsen.

Navneliste

Det er viktig at navnene som er oppgitt i navnelisten stemmer nøyaktig overens med navnene som står i passene til de reisene. For å unngå misforståelser skal navnelisten skrives med maskinskrift. Det koster fra kr. 750,- å endre navnet på en flybillett og i enkelte tilfeller vil det overhode ikke være mulig å endre navnet på flybilletten.

Reiseforsikring

Det Europeiske helsetrygdekortet dekker kun opphold på offentlige sykehus i EØS-land (og Sveits), og dekker ikke tap av bagasje eller hjemtransport ved akutt sykdom. Vi vil derfor på det sterkeste anbefale at ALLE turdeltagerne har en gyldig reiseforsikring for hele turen. KILROY har egne spesialavtaler med Gouda Reiseforsikring, som gjør at vi kan tilby gunstige forsikringer både for elever/studenter og vokse.

Avbestillingsforsikring

For at avbestillingsforsikringen skal være gyldig må den innbetales senest sammen med innbetalingen av depositumet. Avbestillingsforsikringen gjelder dersom turen må avbestilles grunnet akutt sykdom hos den reisende selv eller hos nærmeste pårørende, ved framvisning av legeerklæring. Forsikringen dekker ikke avbestilling grunnet graviditet, overanstrengelse, psykiske sykdommer eller pga. forverring av eksisterende kroniske sykdommer. Se også §9 i våre generelle reisebetingelser.

Faglig program/besøk

Vi anbefaler at faglige besøk og andre aktiviteter reserveres samtidig med flybilletter og overnatting, senest 12 uker før avreise. Dette for å sikre plasser på de aktuelle aktivitetene/besøkene og for at vi skal kunne få nok tid til å skreddersy programmet etter deres ønsker.

Hvis en deltager melder avbud

Dersom en deltager avbestiller inntil 2 mnd. før avreise belastes det innbetalte depositumet. Ved avbestilling eller endringer fra 2 mnd. før avreise, fram til 1 mnd. før avreise belastes med 50% av den totale prisen for reisen. Ved avbestilling 1 mnd. eller mindre før avreise gis det ingen refusjon.

Hvis en eller flere deltager ikke er norske statsborgere

Vi anbefaler at dere tar kontakt med respektive konsulat/ambassade i god tid før avreise for visumbestemmelser. Hvis dere har deltagere i gruppen som ikke er norske statsborgere, eller av andre grunner ikke oppfyller krav for innreise i landet, kan andre visumregler gjelde. Den enkelte reisende plikter selv å fremskaffe slike dokumenter som måtte være nødvendige og han plikter å tegne de forsikringer han måtte føle nødvendig. Skulle noen av deltakerne ikke ha de nødvendige papirer eller uteblir fra reisen, betraktes det som en avbestilling og reisens pris er tapt.

Problemer under reisen

Dersom det skulle oppstå noen problemer på reisen, bør dere kontakte KILROY med det samme, slik at vi kan gjøre vårt beste for å hjelpe dere med å finne en løsning på problemet.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på gruppereise eller studietur?
Send forespørsel
Kontakt