Finansier klasseturen med dugnadsarbeid

Finansier klasseturen med dugnadsarbeid
Sammen med Dugnaden.no gjør vi det enkelt og mindre tidkrevende å organisere klasseturen. Sjekk ut våre ferdige pakker eller kontakt oss, så skreddersyr vi en tur med faglig innhold og sosiale aktiviteter som passer perfekt for deres klasse.

Våre reisespesialister er eksperter på gruppeturer i Europa og resten av verden. Her har vi satt sammen ferdige pakker til noen av våre mest populære destinasjoner.

Saltminer og krigshistorie i Krakow

Fra 2750
Saltminer og krigshistorie i Krakow
Kun 23 produkter per elev, fra Dugnaden.no
Gi elevene et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie, med en tur til Krakow. Selve byen er også en opplevelse i seg selv. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig opplegg.
Les mer om denne turen

Bysafari og historie i Berlin

Fra 2450
Bysafari og historie i Berlin
Kun 21 produkter per elev, fra Dugnaden.no
Dra på tur til Berlin og gjør dere klare for utrolige kulturopplevelser! Det er ingen tvil om at historiene fra pensum får en helt nye mening etter en klassetur til Berlin. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig opplegg.
Les mer om denne turen

Kultur og storby i London

Fra 3600
Kultur og storby i London
Kun 30 produkter per elev, fra Dugnaden.no
Et multikulturelt miljø, historiske severdigheter, kule aktiviteter og ekte storbyopplevelser venter i London! Prisen inkluderer fly og overnatting, samt sosialt og faglig opplegg.
Les mer om denne turen

Arkitektur og historie i Roma

Fra 3900
Arkitektur og historie i Roma
Kun 33 produkter per elev, fra Dugnaden.no
Roma er som et eneste stort utendørsmuseum, med en utrolig samling av monumenter, kirker og kunstverk. Prisen inkluderer fly, overnatting og faglig innhold.
Les mer om denne turen

Gratisprinsippet i skolen

For mange er økonomien et hinder for klasseturen og gratisprinsippet i skolen kan gjøre organisering av klasseturen komplisert. Reglene er derimot ikke til hinder for at elever og foreldre selv kan samle inn penger. Dette skriver Regjeringen på sine sider:

"Finansiering fra andre enn skolen

Opplæringsloven hindrer ikke at andre enn skoleeier finansierer skoleturer, så lenge retten til gratis opplæring ikke brytes. Elever og foreldre kan gå sammen om å finansiere turer ved f.eks. frivillige gaver, dugnader og loddsalg. Dersom elevene eller foreldrene gir penger bør dette skje anonymt."

Finansier klasseturen med dugnadsarbeid

Sammen med Dugnaden.no tilbyr vi derfor en skreddersydd finansieringsplan for deres tur, slik at elevene selv kan tjene penger til klassekassa gjennom dugnadsarbeid! 

Under bildet kan du se hvor mange produkter fra Dugnaden.no som hver elev må selge, for at klassen kan samle nok penger til klassekassa. Gå inn på hver tur for å se detaljer om turen og hva som er inkludert i prisen. 

Hvilke produkter kan vi selge gjennom Dugnaden.no? 
Dugnaden.no tilbyr en rekke ulike produkter. I tillegg kan dere motta en finansieringsplan for å dele opp salget i perioder. Dere kan selv plukke og mikse hvilke produkter dere ønsker, slik at det blir enklere for elevene å selge.

Dere kan blant annet velge mellom følgende produkter:

  • Renholdsprodukter
  • Dopapir og tørkepapir
  • Påleggspakninger
  • Kaffe og te
  • Bakemiks
  • Vaskepulver
  • Sukkerfri drops
Les mer på Dugnaden.no
Klikk her
Kontakt