Populære turer

Gruppereiser til utlandet med KILROY
Er dere en gruppe som skal reise på tur sammen? Enten dere er en russegjeng som skal på tur eller en vennegjeng som skal på jentetur kan vi hjelpe dere med å bestille den ultimate venneturen.

Vi i KILROY er ikke bare spesialister på individuelle backpackerreiser, vi er også eksperter på å arrangere gruppereiser! Vi kan hjelpe dere med både grupperabatter, planlegging, flybilletter, overnatting og opplevelser. Er dere ikke helt sikre på hvor dere har lyst til å reise, hjelper vi dere også gjerne med reisetips.

Trykk på linkene under for å lese mer om våre ulike typer gruppereiser:

Aktive reiser

Aktive reiser
Vi har satt sammen en rekke spennende reiser for aktive grupper. En god miks av herlige destinasjoner og spennende aktiviteter. Bare ta en titt på disse aktive reisene!
Les mer

Jenteturer til utlandet

Jenteturer til utlandet
Har dere lyst til å reise på tur med jentegjengen? Da kan vi hjelpe dere med å bestille den ultimate jenteturen til utlandet!
Les mer

Gutteturer til utlandet

Gutteturer til utlandet
Skal dere reise på tur med guttegjengen? Da kan vi hjelpe dere med å bestille den ultimate gutteturen!
Les mer

Russeturer til utlandet

Russeturer til utlandet
Planlegger dere å reise på tur med russegjengen, men har lyst til å gjøre noe annet enn å dra på fylletur til Ayia Napa? Vi kan hjelpe dere med å arrangere en opplevelsesrik russetur utenom det vanlige.
Les mer

 

Vil dere ha et gratis, uforpliktende tilbud på en gruppereise til utlandet?
Bestill tilbud!
Kontakt