Russetur til utlandet

Russetur til utlandet | Russetur i Europa | KILROY
Planlegger dere å reise på tur med russegjengen, men har lyst til å gjøre noe annet enn å dra på fylletur til Ayia Napa? Da bør dere ta kontakt med KILROY! Vi kan hjelpe dere med å arrangere en opplevelsesrik russetur utenom det vanlige.

Enten dere skal på russetur før russetiden eller om dere skal på en reuniontur for å mimre tilbake på en legendarisk russetid, har vi den ultimate russeturen for dere!

Vi tilbyr 3 ulike russeturer som alle gir dere muligheten til å tilbringe tid sammen, oppleve nye ting og samtidig bli kjent med nye mennesker.

3-dagers seiltur i Kroatia

Annerledes russetur til utlandet - KILROYPå denne fantastiske seilturen som tar dere fra den koselige havnebyen Split, til Dubrovniks vakre gamleby, kan dere nyte tre solfylte dager på dekk. Båten tar dere med på øyhopping fra den ene fantastiske øyen til den andre og i mellomtiden blir det nok tid til bading, snorkling og soling på dekk. På kvelden er det duket for herlige måltider og topp stemning. 

Pakken inneholder:

  • Flybilletter tur/retur
  • 3-dagers seiltur fra Split til Dubrovnik

Russetur til Kroatia?
Pris fra kr. 3.822,-8-dagers surf camp i Portugal

Russetur til utlandet - Russetur til Portugal - KILROY

Å dra på surf camp er noe alle burde gjøre minst en gang i livet, så hvorfor ikke gjøre det sammen med russegjengen? På vår surf camp i Portugal kombinerer dere surfekurs med yoga og sosialt samvær i campen. Inkludert i prisen er 5 instruksjonstimer, utstyrsleie, 2 yogatimer, frokost og overnatting i campen - der det alltid er god stemning!

Pakken inneholder:

  • Flybilletter tur/retur
  • 8-dagers surf camp i Portugal

 

Surf camp i Portugal med russegjengen?
Pris fra kr. 6.431,-8-dagers dykkerkurs på Malta 

Annerledes russetur til utlandet - KILROYReis til Malta på vårt 8-dagers dykkerkurs og opplev noe helt nytt sammen! Opplevelsen av å dykke for aller første gang er noe man kommer til å huske resten av livet, så hvorfor ikke dele opplevelsen med russegjengen? Malta har et varmt og deilig middelhavsklima, så dere kommer garantert til å kose dere! Dykkerkurset inkluderer en teoridel, testdykk i basseng og fire dykk i havet. 

Pakken inneholder:

  • Flybilletter tur/retur
  • 8-dagers PADI-dykkerkurs 

 

Lyst til å ta med russegjengen på dykketur til Malta?
Pris fra kr. 8.334,-Har en av disse russeturene fanget interessen deres? Da kan dere send oss en e-post eller bestille et pristilbud

Kontakt