Egypt

Se Abu Simbel på studietur til Egypt
 

Studieturer til Egypt

Vurderer dere å reise på en litt mer utradisjonell studietur? Da kan vi anbefale å dra på skoletur til Egypt! Landet som produserte en av verdens første store sivilisasjoner har ikke behov for en lang introduksjon. Pyramidene, minaretene, Nilen - Egypt har MYE å by på!

Velger dere å reise på studietur til Egypt vil dere garantert bli positivt overrasket over at pyramidene kun er toppen av Egypts arkeologiske isberg. Gamle grekere, romere, kristne og arabiske stormakter, har alle vært med på å påvirke Egypts overlegne arkitektoniske rikdom.

Aktiviteter på skoletur til Egypt

Kairos kaos er sentrert rundt gamlebyen, som har forblitt relativt uforandret siden grunnleggelsen av islam. Lenger opp langs Nilen finner man Luxor, der dere kan beundre overdådige gravkamre og noen av oldtidens mest formidable monumenter.
Mot vest ligger en enormt osean av sand som strekker seg helt til Sahara. Det er også her man finner Rødehavets dype, krystallklare vann, som byr på et undersjøisk inferno av koraller og fargerik fisk.

Reis på studietur til Egypt med KILROY og bli med på en spennende reise gjennom historien. Vi skreddersyr studieturen etter deres ønsker og faglige behov.

Opplev verden – dra på studietur til Egypt!

Vi arrangerer studieturer og skoleturer til følgende byer i Egypt:

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Egypt?
Send forespørsel

 

Kontakt