Marokko

Dra på studietur til Marokko og gå på fjelltur i Atlasfjellene
 

Studieturer til Marokko

Marokko er et land fullt av kontraster. Her kan dere oppleve spennende markeder, endeløse strender, frodige oaser, knusktørre ørkener og mektige fjell. Drar dere på studietur til Marokko er dere garantert en minnerik opplevelse!

Mange velger å legge studieturen til de klassiske europeiske destinasjonene som Paris, London og København. Men hvorfor ikke prøve noe litt annerledes? På studietur til Marokko vil dere kunne oppleve alt fra pulserende storbymetropoler til sjarmerende, uberørte landsbyer der det virker som det aldri har vært turister før. På denne 

I Marokko vil elevene/ studentene få muligheten til å bli kjent med en annen kultur og et annet levesett enn det vi er vant til her hjemme i Norge. I byene vil dere kunne teste pruteferdighetene på markedet, lære om arabisk språk og kultur og prøve nye velduftende marokkanske matretter. Dere vil også ha muligheten til å dra ut på landsbygda, slik at elvene får oppleve kontrastene mellom livet i byen og livet på landet. Når dere vil ha et avbrekk fra folkemassene kan reise ut for å oppdage Marokko imponerende natur. Gjør dere klare for en opplevelsesrik studietur til Marokko!

Vi skreddersyr gruppereiser og skoleturer til følgende byer i Marokko:

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Marokko?
Send forespørsel

Kontakt