Studietur til Cape Town

Cape Town, Sør-Afrika
 

Studietur til Cape Town

Vi tilbyr unike gruppe- og studieturer til Cape Town med aktiviteter hvor fokus er på frivillighetsarbeid. I tillegg tilbyr vi studieturer med faglig innhold hvor tema varierer fra stabilitet og bevaring av ressurser til humanitære problemstillinger.

Å delta i et frivillighetsprosjekt i Cape Town vil ikke bare gi studentene en unik erfaring og kunnskap om Sør-Afrika, men det vil også bidra til å gjøre en forskjell i livet til mennesker som ikke er så priviligerte som oss her hjemme i Norge. En studietur til Cape Town med frivillighetsarbeid vil være en opplevelse for livet for alle som deltar på turen.

Frivillig arbeid i Cape Town for grupper og skoleklasser

Studentene vil få muligheten til å arbeide med bygging og renovasjon mens de deltar i programmet. På den måten vil studentene umiddelbart kunne se resultatet av deres arbeid og bidraget de har gitt til lokalbefolkningen hvor de arbeider.

Frivillighetsarbeid for grupper i Cape Town, Sør-Afrika

Er du interessert i frivillighetsprosjekter i Cape Town
Les mer her

 

Studieturer med faglig innhold

Vi organiserer også studieturer med faglig innhold, hvor studentene kan få undervisning i et bredt utvalg av temaer - alt fra ressursbevaring til humanitære problemstillinger.

Guidet tur på vingård i Sør-Afrika

Interessert i studieturer til Cape Town med faglig innhold?
Les mer her

 

Aktiviteter i og rundt Cape Town

Utover frivillighetsarbeid og faglig innhold, tilbyr vi også et stort utvalg av spennende aktiviteter i og rundt Cape Town. Hva med et surfekurs?

Surfing i Cape Town

Vi tilbyr et stort utvalg av spennende aktiviteter i Cape Town
Les mer her

 

 

 

Kontakt