SaltyCrax Backpackers

Salty Crax Hostel, Cape Town, Sør-Afrika
SaltyCrax Backpackers er en flott hostell som ligger i et trygt forstadsområde ca. 20 minutter fra Cape Town sentrum. Fra hostellet er det også gangavstand til den vakre stranden Blouberg.

SaltyCrax Backpackers har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter for grupper. Hostellet inkluderer en Zen hage, jacuzzi og et utendørs bålområde. Hostellet har også et stort felleskjøkken som kan brukes til å lage måltider som kan inntas og nytes ute i hagen. 

Soverommene er lyse, og har alle velfungerende vifter som holder rommene avkjølt. Alle dobbeltrommene har egene kjøleskap. I noen av de større rommene er det også en ekstra køyeseng og et privat badeværelse. Hostellet tilbyr også gratis parkering til gjestene.

Ansatte ved Saltycrax er vennlige og kan hjelpe med å organisere forskjellige typer opplevelsesturer og vannsportsaktiviteter. Shoppingsenter og restauranter er i gangavstand til hostellet. Cape Town sentrum og populære V&A Waterfront er kun 2n 25 minutters kjøretur fra SaltyCrax Backpackers.

Fasiliteter og tjenester tilgjengelig ved SaltyCrax Backpackers inkluderer:

  • Resepsjon
  • WiFi
  • Felles kjøkken
  • TV rom
  • Turer og aktiveter
  • Vaskeri

Frokost: Forsyn dere selv blant et stort utvalg av frokostblandinger, frukt, yoghurt, toast og pålegg.

Lunsj: Forsyn dere av brød, frukt, og et variert utvalg av pålegg.

Middag: Hver aften serveres det et varmt måltid basert på lokale råvarer. Dette kan eksempelvis være en tradisjonell BBQ (braai), forskjellige typer gryteretter (potjies), friske grønnsaker, med mer.

Interessert i et uforpliktende tilbud på overnatting i Cape Town?
Send oss en e-post!

 

MERK: Vi anbefaler SaltyCrax Backpackers til grupper som planlegger å delta på frivillighetsarbeid da hostellet ligger i kort avstand til de forskjellige prosjektene.

Kontakt