Europa

La den neste studieturen eller gruppereisen gå til skjønne Paris
 

Studieturer til Europa

På gruppereise eller studietur i Europa er dere sikret tilgang til et bredt utvalg av kulturelle opplevelser, historiske monumenter og kulinariske opplevelser. Vi i KILROY har lang erfaring med å skreddersy studieturer til Europa, så kontakt oss i dag!

Fordelene med å reise på studietur i Europa er at reisen er kort og at billettene ofte er billige, i tillegg er utvalget av severdigheter og utflukter stort. Uansett om dere kunne tenke dere å utforske Notre Dame og Grand Arche i Paris, Christ Church Cathedral i Dublin eller Karlsbroen i Praha, kan dere være sikre på at det faglige programmet er nøye vurdert og skreddersydd etter deres behov.

Vi skreddersyr deres studietur i Europa

Vi har lang erfaring med å arrangere studieturer i Europa og vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt tilbud basert på tilbakemeldinger fra de som reiser med oss. Dermed er dere sikret et godt, oppdatert og faglig relevant program. Har dere spesielle behov eller ønsker? Ikke noe problem! Vi skreddersyr studieturene til hver enkelt gruppe slik at programmet passer med deres budsjett og faglige interesser. 

Når dere bestiller studieturen gjennom oss tar vi oss av det praktiske med billettbestilling og overnatting slik at dere kan spare både tid og penger. Er det ønskelig, kan vi også være behjelpelig med det faglige programmet. 

KILROY skreddersyr studieturer og skoleturer til følgende land i Europa:

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur i Europa?
Send forespørsel

Kontakt