Belgia

Vi gir deg gjerne et gratis, uforpliktende tilbud på studieturer til Belgia
 

Studieturer, skoleturer og gruppereiser til Belgia

En studietur til Belgia er hyggelig og lærerikt. Les om KILROYs forslag til faglige besøk og opplevelser i Belgia, og sett sammen deres neste studietur i samarbeid med våre erfarne reisespesialister.

Belgia er mest kjent for sin utsøkte sjokolade og for hovedstaden Brussel - EUs hovedsete. En studietur til Belgia kan derfor by på den perfekte kombinasjon av sosiale aktiviteter og faglige relevant innhold. 

Belgia - nærmere bestemt Brussel huser mange av de største EU-institusjonene, inkludert den betydningsfulle Europakommisjonen. I tillegg er Brussel hovedsete for NATO og er et av Europaparlamentets to møtesteder (det andre er Strasbourg). Brussel er med andre ord Europas største maktsentrum. 

Å ha så mange politikere og høytstående embetsmenn samlet i en og samme by, bringer også med seg visse fordeler, blant annet et stort utvalg av gode restauranter, noe Brussel formelig bugner av! Brussel er spesielt kjent for sine utsøkte sjømatrestauranter, som kan by på blåskjell av en helt annen verden. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele Belgia, og kan f.eks hjelpe dere med studietur til Brussel.

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Belgia?
Send forespørsel

Kontakt