Studietur til Brussel

Faglige besøk i Brussel

Faglige besøk i Brussel
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i Brussel. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Brussel og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

KILROY tilbyr et bredt utvalg av faglig relevante studiebesøk i Brussel. Vi kan derfor tilby skreddersydde program basert på den enkelte gruppes ønsker og faglige behov. Under kan du se noen eksempler på våre studiebesøk i Brussel: 

Studiebesøk til Grand Place

"Grand Place" er Brussel flotte rådhusplass omgitt av smale hus med flotte fasader. Plassens historie går helt tilbake til 1100-tallet. Om sommeren kan dere høre klassisk musikk på plassen. Det er forøvrig en meget flott opplevelse å besøke Grand Place like før sol nedgang.

Manneken Pis

Beliggende på hjørnet av gatene "Eikstraat" og "Stoofstraat".
Den berømte lille gutten er kun 53 cm lang, men likevel Brussels mest kjente severdighet og maskot. Historien forteller, at den lille gutten Julius ble borte fra sine foreldre engang på 1500-tallet. Foreldrene lovet å lage en statue av ham, som han så ut når de fant ham igjen. I dag iføres Manneken Pis utallige drakter i forbindelse med opptog og høytideligheter.

Faglig besøk til Naturhistorisk Museum

Dette museet er verdt et besøk bl.a. på grunn av dets flotte samling av ekte dinosaurskjeletter, som er over 250 millioner år gamle. Sammen med de ekte skjelettene er det også en utstilling av kunstige dinosaurer, som ser uhyggelig ekte ut.

Studiebesøk til Living Tomorrow

Fremtidens visjoner er materialisert i LivForm komplekset, som består av tre enheter ; et futuristisk hjem med hjemmekontor, et futuristisk kontor, samt funksjonelle områder (auditorium, event hall, møterom og restaurant for besøkende). Guidet omvisning bør bestilles på forhånd.

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i Brussel
Kontakt