Danmark

Dra på studietur til Danmark og se vakre Frederiksborg Slot i Hillerød
 

Studieturer til Danmark

Det er deilig å være norsk i Danmark og København er en flott destinasjon, enten dere skal på gruppereise eller studietur. Den korte reiseavstanden gjør billettene billige, slik at dere kan bruke en større del av budsjettet på opplevelser og faglige relevante besøk.

Å reise på gruppetur eller studietur til København er en perfekt anledning til å sette sammen en god kombinasjon av sosiale aktiviteter og faglige besøk. Danmark har en lang og spennende historie og er kjent for sin rike kulturarv med storheter som H.C. Andersen og Aksel Sandmose. 

Takket være det nære naboskapet er det enkelt å kommunisere og komme seg rundt i Danmark, som også har et godt utbygd kollektivnettverk. Her har vi dessuten muligheten til å arrangere et bredt utvalg av faglige relevante besøk. 

København er en livlig by, befolket av trivelige mennesker, så her ligger forholdene virkelig til rette for en hyggelig studietur. Et besøk til Tivoli er alltid populært og på våren og sommeren kan en kanaltur være en fin sosial aktivitet. Nyhavn, Christiansborg, Rundetårn og Glyptoteket er også verdt et besøk. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele Danmark, og kan f.eks hjelpe dere med studietur til København.

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Danmark?
Send forespørsel

Kontakt