England

KILROY har mange spennende forslag til faglige besøk velegnet for studieturer til England
 

Studieturer til England

Billig studietur til England. Mulighetene når det kommer til aktiviteter og opplevelser på studietur til England er nærmest uendelige. England er derfor et opplagt valg enten dere skal på studietur eller gruppereise.

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele England, og kan blant annet hjelpe dere med studietur til London 

 

Studietur til andre byer i England

Hvis dere ønsker å dra på studietur til en annen by enn London, eller kanskje reise til flere byer på en og samme reise, så er det naturligvis mulig å gjennomføre. Vi kan hjelpe med å arrangere studieturer til alle byer i England. Bare fyll ut vårt bestillingsskjema, og fortell oss om deres budsjett og preferanser for studieturen til England.  

Når vi mottar bestillingen vil vi sende dere et gratis og uforpliktende tilbud på en studietur til England snarest mulig. Vi vil sende et samlet tilbyd som inkluderer fly og overnatting inkl. frokost. 

Opplevelser og utflukter på studieturen til England

For noen handler en studietur til England om opplevelsene på stadionene i fotballens hjemland, fish & chips på en lokal pub og å våkne opp til en ekte engelsk frokost med bønner, egg og pølser. For andre handler det om shopping i hippe motebutikker, spise på en Jamie Oliver restaurant og tilbringe ettermiddagen på en trendy kafè. Mens andre igjen er mer opptatt av naturopplevelser som f.eks Stonehenge.

studietur til england og london med kilroy
Bare selve energien i London vil være en kul opplevelse for norske skoleklasser.

Og så er det de som bare må på Tate - museumet for moderne kunst, tilbringe en halv dag i det berømte varehuset Harrods og nyte en klassik afternoon tea på en elegant kafè på et av Londons dyre hotell som The Ritz eller The Dorchester.

opplev wembley stadium på studiereisen til england - KILROY
Å være tilskuer på en fotballkamp i England er en morsom opplevelse selv for de som ikke er fotballinteressert.

Forutenom de spennende motebutikkene, loppemarkedene, restaurantene i absolutt alle prisklasser, pubene, fotballen og cricket, kafeer og kastansjeselgere, dobbeltdecker busser og undergrunnsbanen, er det også det historiske London som gjør byen til en spennende destinasjon for en studietur! 

Studietur med engelsk?

En studietur til England er et opplagt valg dersom dere skal på studietur med engelskklassen. Her får dere mulighet til å praktisere språket og samtidig lære mer om Englands historie og kultur. Vi hjelper gjerne med å arrangere at studieturen får det riktige faglige innholdet. Vi har eksempelvis mange spennende og lærerike faglige utflukter både i London, Manchester og utenfor storbyene. 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til England?
Send forespørsel

Kontakt