Studietur til London

Faglige besøk i London

Faglige besøk i London
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i London. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i London og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

Vi tilbyr et bredt utvalg av faglig relevante studiebesøk i London. Vi kan derfor tilby skreddersydde program basert på den enkelte gruppes ønsker og faglige behov. Under kan du se noen eksempler på våre studiebesøk i London: 

Studiebesøk til Cabinet War Rooms og Churchill Museum

Dette er stedet hvor Winston Churchill og hans regjering tok tilflukt under andre verdenskrig. Alle rom står slik de var når krigen var over og inkluderer bosteder, et lydtett regjeringsrom og et kartrom. Dere blir virkelig tatt tilbake i tid – til og med Churchhills sigar og pyjamas venter fortsatt på ham.

Backstage teatertur

Bli med bak scenen på en rundtur i Royal National Theatre - Englands største teaterbygning. Her settes det opp berømte teaterstykker fra blant annet Shakespeare og andre store dramatikere, samt klassiske musikaler. Dere blir guidet rundt av National Theatres egne guider og dere vil få et innblikk i de mange forskjellige aspektene og avdelingene som i samarbeid skaper de stykkene som fremvises på scenen. Dere vil for eksempel få mulighet til å besøke kostymeavdelingen og avdelingene for kulisser og rekvisitter. En guidet rundtur tar ca. 1 time. 

Teaterworkshop & forestilling

Her kan man virkelig følge atmosfæren i ” The Real West End ” og det profesjonelle miljøet i Pineapple Studios i Londons Covent Garden. Det ideelle er å kombinere en workshop med en teaterforestilling på kvelden. Grupper kan delta i forskjellige klasser:

Les Miserables
1 times sangworkshop med en ledende West End sanger fulgt av 1 time med musikk og bevegelse med fokus på Les Miserables. Klassen ledes av en av Les Miserables nåværende artister/skuespillere.

Blood Brothers
1 times dramaklasse hvor en av de nåværende skuespillerne fra Blood Brothers fokuserer på skuespiller teknikk som brukes i musicalen.

Fame
Danseworkshop med dansere fra show som Fame, We Will Rock You og Mamma Mia.

Street Dance/Percussion
To èn times workshops linket til energi og innovasjon som foreligger i produksjonen av STOMP.

 

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i London
Kontakt