Rest Up (B)

Rest Up
RestUp er et relativt nytt herberge (2012) med beliggenhet 8-10 min. gange fra Elephant & Castle undergrunnsstasjon (Bakerloo & Northern Lines) og bare 5 stop fra Piccadilly Circus. Rett ved stasjonen ligger et stort shopping-senter.

Herberget har en port og bare gjester har tilgang. RestUp tilbyr døgnåpen resepsjon med tilgang til safe, internett og fellesareal med gratis Wifi, TV og en liten cafè. Restauranten er åpen for buffet-frokost mellom 07:30-09:30, og middag 17:00-20:00 (ved forespørsel).

I andre etasje finnes en terrasse med minigolf og bar (bare for gjester over 18 år). Det finnes også TV og et spillerom.

Gruppen innkvarteres i enkle 4-6 sengsrom med køyesenger, en liten håndvask og speil. Det finnes ikke skap men det er god plass for baggasjeoppbevaring under sengene. Sengetøy er inkludert men håndklær må medbringes. Pene felles bad er tilgjengelig – 6 dusjer og 6 toalett per etasje. Enkelt- og dobbeltrom er tilgjengelig mot tillegg i pris. Disse har 1 køyeseng og bad med håndklær. 


Det er muligheter for å oppbevare baggasje på avreisedagen.
Vær oppmerksom på at det ved ankomst blir belastet et depositum på GBP 250 pr.gruppe. Beløpet blir refundert ved avreise, såfremt ingen skade har skjedd.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til London?
Send forespørsel
Kontakt