Studietur til London

Engelskkurs på studieturen til London

Engelskkurs på studieturen til London
Som en del av studieturen til London kan vi tilby engelskkurs ved Edwards Language School. Skolen ligger i området ved Ealing Broadway, kun 5 minutters gange fra metrostasjonen med samme navn. Det tar knappe 30 minutter fra London sentralstasjon til språkskolen.

Ealing Broadway er en travel og familievennlig forstad i London, med et stort utvalg av butikker, kafeer og restauranter. 

Edwards Language School ble startet i 1990 og er en autorisert språkskole. Skolen har ni klasserom i det som tidligere var en villa-bolig, så her kan dere forvente en hyggelig atmosfære. Språkskolen har også et lite lounge-område, samt en koselig bakgård med planter. Studentene kan også benytte seg av WiFi i alle klasserommene. 

Dere har muligheten til å ta en test på forhånd for å tilrettelegge nivået på undervisningen til ferdighetene. Det er også mulig å dele opp klassene etter ferdighetsnivå slik at alle studentene får mest utav språkundervisningen. Antall elever i hver klasse er min. 10 og maks 15. 

Dere kan velge mellom 9 undervisningstimer over 3 dager, eller 20 undervistningstimer over 5 dager. 

Dersom det er ønskelig kan dere gi språklæreren litt informasjon om deres studietur og klassen i forkant av deres ankomst, og læreren vil da sørge for å inkludere relevante temaer i undervisningen. 

I KILROY kan vi hjelpe dere med å finne overnatting i London som har god beligghenhet med hensyn til alle de aktivitetene dere planlegger på studieturen. 

 

Få et uforpliktende tilbud på en studietur til London med engelskkurs
Kontakt oss

 

Bilder fra språkskolen i London

Kontakt