Studietur til Nice

Språkkurs i Nice som en del av studieturen

Språkkurs i Nice som en del av studieturen - KILROY
Skal dere på studietur til Nice kan vi tilby dere et språkkurs som en del av pakken. Vi samarbeider med språkskolen International House, som tilbyr franskundervisning av topp kvalitet. Skolen har prefekt beliggenhet i Nice - kun 600 fra sentralstasjonen og nærmeste strand.

Språkskolen har tilsammen 11 velutstyrte klasserom med alt dere behøver av moderne undervisningsutstyr.  I pausene kan elevene slappe av i skolens lounge, der det er gratis WiFi, aviser, blader, TV og stasjonære PC-er. Skolen har også et koselig lite bibliotek. 

Alle skolens lærere har universitetsutdanning og fransk som morsmål. Lærerne deltar dessuten jevnlig på videreutdanningskurs for å holde seg oppdatert og for å oppfylle anbefalingene fra ”European Council for the Teaching of Foreign Languages”.

For å sørge for at alle elevene får tett oppfølging, deles klassen opp i mindre grupper. Dere velger selv hvor stor hver gruppe skal være.

Vi tilbyr en rekke ulike overnattingsmuligheter som alle ligger innen gangavstand fra språkskolen, enten dere vil bo på hotell, hostell eller hos lokale vertsfamilier i Nice.

Bilder fra språkkurs i Nice 

 

Vil dere ha et tilbud på studieturer til Nice inkludert språkkurs?
Bestill tilbud!
Kontakt