Studietur til Paris

Franskkurs på studieturen til Paris

Franskkurs på studieturen til Paris
I Paris kan vi tilby franskkurs ved 'FAYLI' - French As You Like It. Språkskolen har sentral beliggenhet i Paris, like ved Seinens elvebredde i det 4. arrondissement, tett på Place de la Bastille og i gangavstand til Notre Dame.

Ved å lære fransk under et opphold i Paris kan gjøre en allerede spennende opplevelse om til en uforglemmelig en! French As You Like It er en anerkjent fransk språkskole som skreddersyr både individuelle franskkurs, samt kurs til små og større grupper. Undervisningen vil tilpasses til deres studietur-program, samt studentenes egne interesser. 

Språkskolen har to klasserom som rommer opptil 35 studenter, og syv klasserom som rommer opptil 8 studenter hver. De mest populære undervisningstimene er derimot timene hvor elevene blir tatt med ut og rundt i Paris sine gater. På disse timene blir små grupper på 5-6 elever ledet av en lærer, og de blir tatt med til lokale markeder, shoppingområder, samt kulturelle og historiske landemerker. 

Studentene blir nøye plassert, utfra deres nivå, sammen med erfarne fransklærere. Alle lærerne er oppvokst i Paris, og kombinerer derfor undervisningen med spennende informasjon og innsikt til parisernes livstil og kultur. 

For å sikre at studenetene er friske og konsentrerte blir det servert lett snacks, samt gratis kaffe og te, ved språkskolen gjennom hele franskundervisningen. Ved skolen kan elevene også benytte seg av WiFi og PC'er, og skolens ansatte bidrar gjerne med råd og veiledning. 

I KILROY tilbyr vi et stort utvalg av overnattingsalternativer i Paris for små og større grupper, med god beliggenhet også med hensyn til studieturens andre aktivteter. 

Få et uforpliktende tilbud på studietur til Paris med franskkurs.
Kontakt oss i dag!

 

Bilder fra språkskolen og Paris

Kontakt