Hellas

Besøk Akropolis på studietur til Hellas
 

Studieturer til Hellas

En studietur eller gruppereise til Hellas kan by på mange lærerike besøk og spennende opplevelser. Vi tilbyr studiereiser til Athen, som er en spennende storby med en lang og fascinerende historie.

Den greske kulturen er åpen og gjestfri og Hellas kan by på vakre ruiner som gjør det mulig å forestille seg hvordan livet var for Aristoteles og Platon i antikkens Hellas. Den greske mytologien er dessuten såpass fascinerende at selv de minst historieinteresserte vil la seg imponere. 

Athen er en oversiktlig by som det er lett å orientere seg i og på tross av byens størrelse, ligger de fleste store attraksjonene, slik som Akropolis, innen gangavstand. Dermed er Athen et opplagt valg når dere planlegger en gruppereise eller skal på studietur til Hellas. 

Vi hjelper dere med å skreddersy en studietur til Hellas, slik at dere får mest mulig utbytte av turen. Vi fokuserer på å at turprogrammet er tilpasset deres ønsker og faglige behov slik at dere kan få en god balanse mellom faglige besøk og sosiale aktiviteter. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele Hellas, og kan deriblant hjelpe dere med studietur til Athen.

 

Kontakt oss allerede i dag og få et gratis, uforpliktende tilbud på gruppereiser eller studieturer til Hellas!

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Hellas?
Send forespørsel

Kontakt