Italia

Et besøk til Colosseum i Roma er et av høydepunktene man kan oppleve på studietur til italia
 

Studieturer til Italia

Billig studietur til Italia. Italia er et mekka for sanselige opplevelser. Landet kan by på alt fra kunst og mat til en fantastisk og variert natur, til flamboyant italiensk mote. Italia har alt, og er dermed en perfekt destinasjon for gruppereiser eller studieturer!

Vi skreddersyr gruppereiser og skoleturer til alle byer i Italia, og kan blant annet hjelpe dere med:

Italia har flere steder på UNESCOs verdensarvliste enn noe annet land i verden. Italias store Città d'Arte (kunstby), som Roma og Firenze, har tiltrukket tusenvis av besøkende i hundrevis av år, og det med god grunn.

Videre har Italia muligens verdens beste kjøkken, spesielt hvis du spør en italiener. Italia er nemlig langet som ga oss konseptet "Slow Food", hvor det er fokus på friske råvarer og tradisjonell matlagning. Det som startet opp som en lokal italiensk protest mot fastfood er nå blitt en verdensomspennende bevegelse. 

Med andre ord, så vil dere på en gruppereise eller studietur til Italia kunne bli med på en kunstnerisk og kulinarisk reise dere sent vil glemme! 

Aktiviteter på studietur til Italia

I tillegg til å beundre Italias mange kunstskatter finnes det i tillegg en rekke andre aktiviteter å ta seg til. Italias mange vakre storbyer blir man aldri lei, men om man likevel ønsker variasjon finnes det masser av muligheter til å reise ut av byene og utforske Italias vakre natur - flotte Gardasjøen kan eksempelvis være et godt alternativ da! Pass likevel på å sette av nok tid til å bare sitte på en kafe og nyte den italienske livsstilen i solskinnet fra den lune Middelhavssolen. 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Italia?
Send forespørsel

 

Kontakt