Hostel Roma Scout Center (B)

Hostel Roma Scout Center
Ungdomsherberge med beliggenhet i nærheten av Piazza Bologna. Det tar ca. 10 minutter å gå til nærmeste metro og herfra er det 3 stop til Termini og 5 til Colosseum.

Roma Scout Center har 24 timers resepsjon, frokostrom, tilgang til safe i resepsjonen, gratis Wifi, møterom (kan leies), TV-rom samt maskiner hvor man kan kjøpe brus og potetgull.

Gruppen innkvarteres i enkle 4-sengsrom med køyesenger og aircondition. Bad og toalett ligger på gangen. Alle rom har dessuten skap med lås samt bord og stol. Sengetøy og håndklær er inkl. i prisen. Håndklær byttes hver 3.dag og rommene rengjøres hver 2.dag.

Går antallet gutter og jenter ikke opp i 4-sengsrom kan det ikke garanteres rene gutte- og jenterom. Man kan da evt. betale ekstra for tosengsrom eller betale for tomme senger.

Herbergets eiere prioriterer miljø og alt er derfor oppført i økologiske materialer og stedet benytter solenergi. Eierne er også katolske så røyking og alkohol er strengt forbudt på stedet.
Frokost serveres ”Italian style” og består av 1 brødskive, smør, syltetøy, 1 juice, 1 croissant og kaffe/te. Restauranten er også åpen fra 12 – 14:00, og man har mulighet for å kjøpe et lett måltid samt drikkevarer.

Ved ankomst blir dere belastet et depositum på EUR 10 pr.person. Beløpet refunderes ved avreise såfremt ingen skade har skjedd på hotellet.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Roma?
Send forespørsel
Kontakt