Litauen

Besøk Trakai-festningen på studietur til Litauen
 

Studieturer til Litauen

En studietur til Litauen kan by på vakre historiske bygninger og fargerike festivaler, i Baltikums best bevarte middelalderby; Vilnius.

En gruppereise eller studietur til Litauen er populært uansett årstid, og her vil dere kunne få noen flotte opplevelser, selv på et lavt budsjett. Litauen er nemlig et billig land å reise i og kan by spennende museer og flotte gamle bygg. Tar dere i tillegg turen opp i Gerdiminostårnet i Vilnius, vil dere få en uforglemmelig utsikt over Litauens vakre hovedstad. 

En studietur til Litauen og Vilnius byr ikke bare på muligheter for interessante faglige besøk, men kan også by på rikelig med muligheter til sosiale samvær på de mange koselige fortausrestaurantene. I tillegg er underholdningsindustrien i Litauen midt i en rivende utvikling for tiden, så her er det nok av spennende ting på gang. 

Vi arrangerer studieturer, skoleturer og gruppereiser til Litauen og kan etter ønske også arrangere faglig relevante studiebesøk i Vilnius og andre steder i Litauen. Vi har mange års erfaring og skreddersyr gjerne programmet etter deres ønsker og faglige behov. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat med en av våre reisespesialister. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til følgende byer i Litauen:

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Litauen?
Send forespørsel

Kontakt