Studietur til Vilnius

Bli kjent med Litauens grønne hovedstad på studietur til Vilnius
 

Studietur til Vilnius - Brosteinsgater og museer

Vilnius har i de senere årene gjennomgått en drastisk utvikling og byen bugner nå av utsøkte matopplevelser og spennende museer. Dette er Baltikums best bevarte middelalderby og en studietur til Vilnius kan by på noen virkelig minneverdige opplevelser.

Som seg hør og bør i en middelalderby er de fleste av Vilnius' gater brosteinsbelagte, noe som er med på å gi byen sjarm, men som også gjør det til en god idé å ta med seg et par gode sko. Det blir gjerne mye gåing i Vilnius, da fleste av byens mange attraksjoner enkelt kan nås til fots, noe som er praktisk når man er en stor gruppe på studietur eller gruppereiser. 

Opplevelser på studietur i Vilnius

Midt i bykjernen finner dere Vilnius-katedralen, som med sitt høye klokketårn danner et naturlig sentrum i denne flotte middelalderbyen. Etter å ha besøkt katedralen kan dere ta turen opp til toppen av Gediminastårnet, det dere kan nyte den flotte utsikten over byen. Dere kan også ta turen innom presidentpalasset, der selveste Napoleon i sin tid har bodd, men som i dag disponeres av Litauens president.

I Vilnius' gamle bydeler finner dere både hyggelige kafeer og koselige restauranter, samt aktivt natteliv. En studietur eller gruppereise til Vilnius vil overraske dere med byens store utvalg av faglige relevante besøk og brede utvalg av sosiale aktiviteter. 

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud på deres neste studietur eller gruppereise!

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Vilnius?
Send forespørsel

Kontakt