Studietur til Amsterdam

Faglige besøk i Amsterdam

Faglige besøk i Amsterdam
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i Amsterdam. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Amsterdam og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

Vi tilbyr et bredt utvalg av faglig relevante studiebesøk i Amsterdam. Vi kan derfor tilby skreddersydde program basert på den enkelte gruppes ønsker og faglige behov. Under kan du se noen eksempler på våre studiebesøk i Amsterdam: 

Skolebesøk i Amsterdam

Vi har mulighet for å arrangere skolebesøk i Amsterdam eller omegn. Under besøket får dere en omvisning og mulighet for å snakke med de nederlandske elevene. Det er VIKTIG at et skolebesøk blir bestilt senest 3 måneder før avreise.

Faglig besøk til Fredspalasset i Haag

En erfaren guide viser dere hele fredspalasset, med dets unike historie. Dere ser bl.a. palassets korridorer, Grand Staircase, Small Hall of Justice, Japanese Room og The Grand Hall hvor den internasjonale domstolen i Haag holder til. Omvisningen foregår på engelsk.

Agrikulturelle studiebesøk i Nederland

Vi kan arrangere besøk til ulike gårder i Nederland. Et slikt besøk skreddersys til den enkelte gruppens behov, og pris og innhold oppgis derfor ved forespørsel.

De Regenboog Foundation

Endelig kan dere besøke organisasjonen ”Regnbuen”, som hver dag hjelper mer enn 200 misbrukere. Narkomane kan benytte ”Regnbuens” dagsenter, hvor de kan få et bad, rene klær og et måltid. Utover dette tilbyr ”Regnbuen” flere aktiviteter og prosjekter, som de narkomane kan delta i gjennom dagen. Tanken er å gi de en mer meningsfull tilværelse. Familie og pårørende kan også få støtte og hjelp på dagsenteret. Under et besøk på senteret i Amsterdam vil dere få en presentasjon av arbeidet på stedet og muligvis en rundtur med guide.

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i Amsterdam
Kontakt