Skottland

Besøk Edinburgh Castle på studietur til Skottland
 

Studieturer til Skottland

Som et gammelt skotsk ordtak sier; "guid gear comes in sma’ bouk" -gode ting kommer i små pakker. På tross av sin beskjedne størrelse har Skottland en mengde spennende attraksjoner å by på. Utvalget er stort og variert, fra natur til historie og kultur. Skottland er dermed en opplagt destinasjon for deres neste studietur!

Skottland byr på spennede historie, grønne fjellsider i det skotske høylandet og dramatiske klipper som stuper ned i havet på Nordøyene. Skottlands skjønne natur gjør landet til en perfekt destinasjon for naturelskere, spesielt dem som er glad i å gå på tur, for her finnes det milevis med flotte vandrestier!

På studietur til Skottland vil dere kunne lære om skottlands mange klaner og landets turbulent historie, samtidig som dere får oppleve barkultur, vakre slott, nydelig natur og en rekke andre spennende attraksjoner. Vi setter gjerne opp et skreddersydd faglig program for deres gruppereise til Skottland. Vi kan by på et bredt utvalg av faglige besøk som kan være med å på å heve det faglige nivået på studieturen deres. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele Skottland, og kan deriblant hjelpe dere med studietur til Edinburgh.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Skottland?
Send forespørsel

 

Kontakt