Aktiv studietur til Lochgoilhead

Overnatting - Lochgoilhead aktivitetssenter

Overnatting i sovehall - KILROY

Lochgoilhead aktivitetssenter rommer opp til 150 gjester som kan fordeles på sovehaller og hytter med køyesenger. Dyner er inkludert i prisen. Les mer om overnattingsmulihetene under.  

Overnatting i sovehall - Økonomi

Senteret har 4 sovehaller som passer til gruppen som reiser på et stramt budsjett. Hver av sovehallene rommer opptil 24 personer og er delt opp i mindre rom med maks 5 køyesenger. Det er separate rom til lærere og gruppeledere. Alle sovehallene er utstyrt med toaletter og vask, mens dusjene er plassert i egne anneks.

Overnatting i hytter - Komfort

Hyttene er et populært og mer komfortabelt alternativ til sovehallene. Opptil 16 personer kan bo i en hytte som er delt opp i separate rom med 2 enkeltsenger og 2 køyesenger i hvert rom. Det er egne rom til lærere og gruppeledere. Hyttene er unisex og hvert rom er utstyrt med en vask. Alle hyttene har en fin utsikt over aktivitetsbanene.

I tillegg er hyttene tilrettelagt for grupper med spesielle behov. Hyttene er utstyrt med elektrisk heis og er rullestolvennlige.  

Fasiliteter og måltider 

Måltider blir servert 3 ganger om dagen i kantinen, og senteret kan imøtekomme spesielle diettbehov dersom det blir gitt beskjed om dette før ankomst. Matpakker og turmat til lange dager med uteaktiviteter tilbys etter ønske.

Aktivitetssenteret har internett, salgsautomater med snacks og en liten suvernirbutikk. Det har også 3 klasserom med standard IT-utstyr og smartboards. 

Har du spørsmål om overnatting på Lochgoilhead aktivitetssenter?
Kontakt oss

Kontakt