Studietur til Barcelona

Faglige besøk i Barcelona

Faglige besøk i  Barcelona
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i Barcelona. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Barcelona og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

Vi tilbyr et bredt utvalg av faglig relevante studiebesøk i Barcelona. Vi kan derfor tilby skreddersydde program basert på den enkelte gruppes ønsker og faglige behov. Under kan du se noen eksempler på våre studiebesøk i Barcelona:

Studiebesøk til en cava produsent

Hva er vel mer innlysende enn å se hvordan Spanias cava blir produsert. Dere vil i tillegg til en omvisning også få innsikt i hvordan denne brusende drikken produseres. Det er selvfølgelig mulighet for smaksprøver.

Faglig besøk til SEAT

Et besøk på bilfabrikken SEAT er veldig populært. Dere vil under besøket få en omvisning på bilfabrikken, samt få et innblikk i fullautomatisk bilproduksjon. Det anbefales at dere bestiller en guide for å få mest mulig ut av besøket. Dette besøket kan også kombineres med et besøk på Bodegas Torres.

Studiebesøk til offentlig sykehus i Barcelona

Dette besøket passer best for medisin- og sykepleierstudenter. Dere får innsikt i driften av et av de viktigste sykehusene i Spania. Hvis dere ønsker å gå dypere inn på et medisinsk område kan vi undersøke mulighetene for det. Sykehuset ligger i sentrum av Barcelona og dere må ha med en guide som kan oversette til engelsk.

Besøk til National Center of Microelectronics

Centro Nacional de Microelectronica (CNM) er det største offentlige mikroelektroniske forsknings- og utviklingssenteret i Spania. Under besøket får dere innsikt i forskningssenterets aktiviteter samt en omvisning på laboratoriet.

Studiebesøk til avisen La Vanguardia

Denne gamle avisen har gjennom årene hatt stor betydning for det katalanske samfunn. Bli med på en omvisning i alle avisens avdelinger og ta del i hele produksjonsprosessen, inkl. trykking av avisen. Besøket varer ca. 1,5 timer og foregår på engelsk.

 

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i Barcelona
Kontakt