Centric Point Hostel (B)

Centric Point Hostel
Stort og pent herberge i skandinavisk stil, med sentral beliggenhet i en imponerende bygning fra 1890-tallet. Et par hus unna finner man Gaudis berømte Casa Batló og det er ikke mer enn 5 min. gange fra Plaza Catalunya. Metrostasjonen Passeig de Gracia og togstasjonen ligger like i nærheten.

Herberget har 8 etasjer og bortsett fra husets opprinnelige, flotte hovedtrapp (det finnes også 2 heiser), er alt innvendig i bygningen renovert i 2005.

Herberget har god sikkerhet og korridorene overvåkes med kameraer.

Ved inngangen finnes det en liten resepsjon og i 3. etasje ligger et kjempestort kombinert frokost- og oppholdsrom med bar (åpen til kl. 22:00 ), samt et mindre kjøkken. I flere av de øvrige etasjene er det oppholdsrom med gratis tilgang til Internett. I 8.etasje finnes et vaskeri samt en stor takterrasse med bar i sommerhalvåret, og en fantastisk utsikt over byens tak.

Dere innkvarteres i spartanske 10-, 12-, eller 14-sengsrom med køyesenger, bagasjebokser og aircondition. Toalett og bad finnes på gangen. Dere kan mot et lite tillegg velge å bo i 6-8 sengsrom med eget bad og toalett.

Håndklær må medbringes eller dere kan leie det for Eur 2 pr. stk. Dere bør også ta med hengelås til bagasjeboksen, eller dere kan kjøpe de for Eur 5. Hvis dere ønsker rom med færre senger (1-4-sengsrom), kan det bestilles mot et tillegg i prisen.

Grupper på over 20 pers. som bor på Centric Point tilbys en gratis guidet gåtur på ca. 2 timer. Vær oppmerksom å at sightseeingen må bestilles senest 8 uker før avreise, og den er forpliktende. Møter gruppen ikke opp vil det bli belastet et gebyr.

Ved ankomst må gruppen betale et depositum på EUR 500,-. Beløpet refunderes ved avreise såfrem ingen skade har skjedd under oppholdet.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Barcelona?
Send forespørsel

 

Kontakt