Twentytú Hostel (B)

Twentytu Hostel
Twentytú Hostel i Barcelona er et hi-tech hostell som åpent dørene sommeren 2012. Hostellet ligger 2 kilometer fra Plaza de Catalunya. Nærmeste metrostasjon er Marina og Glòries. Begge stasjonene ligger kun 500 meter fra Twentytú, som forøvrig er Barcelonas mest energieffektive overnattingssted.

Twentytú Hostel har døgnåpen resepsjon, et frokostrom (kontinental frokost er inkludert i prisen) og et trivelig oppholdsrom med biljard og Wii.  

Ved siden av inngangen til hostellet ligger den sjarmerende kafeen, Carrot Cafe. På taket ligger det en herlig terrasse, perfekt for avslapning, med hengekøyer og behagelige loungemøbler. Her kan dere nyte noen deilige timer i solen på dagen eller hygge dere ut i de sene timer etter at solen har gått ned. Utsikten herfra er uansett fabelaktig dag som kveld, og man får se ikoniske La Sagrada Familia fra en utrolig flott vinkel.

Gruppen innkvarteres i enkle, men pene, 4-sengsrom med køyesenger, eget bad og individuelle oppbevaringsskap. Sengetøy er inkludert i prisen, mens håndklær skal medbringes eller leies i resepsjonen.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Barcelona?
Send forespørsel
Kontakt