MAD Hostel (B)

MAD Hostel
MAD Hostel har sentral beliggenhet i Madrid, ca. 800 meter fra Puerta del Sol. Nærmeste metrostasjon er Anton Martin.

Bygningen MAD Hostel ligger i et såkalt ”Corrala-bygg”. Det er en byggestil som er typisk for Madrid, med små leiligheter som ligger tett i tett over flere etasjer i en firkant, som sammen danner en koselig innrammet bakgård, med en helt egen og intim atmosfære. 

Hostellet har døgnåpen resepsjon med muligheter for bagasjeoppbevaring. I tilknytning til resepsjonen er det en koselig liten bar, samt et fellesrom med TV. I sommerhalvåret kan dere også nyte hostellets trendy takterrasse som også har en bar. Den er åpen fra kl.17 til midnatt hver dag i perioden mai - oktober.

Gruppen innkvarteres i rom med køyesenger og sengeplass til 4-6 personer. Toalett og dusj finnes på gangen. Mot et tillegg i prisen kan dere velge å bo på rom med eget bad. Sengetøy er inkludert i prisen, mens håndklær må medbringes eller leies i resepsjonen. Frokost er inkludert i prisen.

Vær oppmerksom på at det ved ankomst innkreves et depositum på € 10 pr. person. Depositumet tilbakebetales ved avreise, så fremt det ikke har oppstått noen skader på hotellets interiør i løpet av oppholdet. 

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Madrid?
Send forespørsel
Kontakt