Studietur til Malaga

Språkkurs i Malaga som en del av studieturen

Språkkurs i Malaga som en del av studieturen - KILROY
Har dere lyst til å inkludere språkkurs som en del av studieturen til Malaga? Vi tilbyr nå spanskkurs i Malaga i samarbeid med den anerkjente språkskolen Debla.

Skolen ble grunnlagt i 1979 og ligger vakkert til ved foten av Gibralfaro-fjellet. Dette er et av de grønneste områdene i Malaga og kan friste med en helt vidunderlig utsikt over Middelhavet. Skolen ligger 10 minutters gange fra gamlebyen og kun 2 minutter fra nærmeste strand. Beliggenheten er virkelig upåklagelig!

Debla er en ambisiøs språkskole som har som mål om å gi elevene undervisning av høy kvalitet, samtidig som de gir elevene et innblikk i den spanske kulturen. Oppholdet skal være en opplevelse - ikke kun noen enkeltstående spansktimer.  

Språkskolen er sertifisert av “El Instituto Cervantes”, noe som sikrer høy kvalitet på undervisningen. Alle skolens lærere har universitetsutdanning og spansk som morsmål. Skolen tilbyr alle de 6 forskjellige språknivåene: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Klassen undervises i små grupper med maks 9 elever per gruppe.

Det finnes en rekke overnattingsmuligheter i gangavstand fra skolen, så dere velger selv om dere vil bo på hotell eller hostell.

Pakken inkluderer: Undervisningsmateriale, guidet tur i Malaga og avskjedsseremoni med paella og diplomutdeling. Dere har også muligheten til å utvide pakken med 2 timers flamenco-undervisning, samt én privattime pr. dag for de medfølgende lærerne. Kontakt oss for mer informasjon og priser. 

Bilder fra språkkurs i Malaga

 

Vil dere ha et tilbud på studietur til Malaga inkludert språkkurs?
Bestill tilbud!

Debla er en ambisiøs språkskole som har som mål om å gi elevene undervisning av høy kvalitet, samtidig som de gir elevene et innblikk i den spanske kulturen. Oppholdet skal være en opplevelse - ikke kun noen enkeltstående spansktimer. For å sikre tett oppfølging deles klassen inn i små grupper med maks 9 elever per gruppe. Alle skolens lærere har universitetsutdanning og spansk som morsmål. 

Kontakt