Studietur til Malta

Studietur til Malta - Kontakt KILROY for et gratis, uforpliktende tilbud
 

Studietur til Malta - mellom Europa og Afrika

Billig studietur til Malta. Det er mange gode grunner til å legge neste studietur til Malta. Ikke bare har øyen en spennende historie, mye takket være dens strategiske plassering mellom Europa og Afrika, men det er også et land hvor både maltesisk, engelsk, arabisk og italiensk kultur er synlig, såvel som utbredte språk! Legg neste studietur til denne flotte øyen i Middelavet.

4 gode grunner til å reise på studietur til Malta

 • Maltas plassering mellom Europa og Afrika er årsak til flere spennende historiefortellinger som festninger, katedraler, riddere og kolonimakter.
 • Maltas deilige klima og azurblåe hav
 • Comino og dens Blue Lagoon
 • I tillegg til at engelsk er et av øyens offisielle språk, kan dere øve på italiensk og arabisk her også - og kanskje lære et par setninger på maltesisk?

Spennende gruppereiser og skoleturer til Malta

Øystaten Malta ligger strategisk plassert i Middelhavet, midt mellom Europa og Afrika, og har en historie som er mer enn 7000 år gammel. Blant annet finner man noen av verdens eldste byggverk på Malta. Selv om man har trodd at pyramidene i Egypt var verdens eldste byggverk, kan Malta vise til noen som er ca. 1000 år eldre enn pyramidene.

Den lille øyas historie er ikke bare lang, men også turbulent, og dens strategiske posisjonen har også på mange måter vært Maltas forbandelse, da øyen utallige ganger har blitt okkupert av forskjellige krigsførende nasjoner og folkeslag. Dette har dog også bidratt til en spennende kulturell miks på øyen, noe som blant annet kommer til syne både gjennom øyens arkitektur.  

studietur til valletta - studietur til maltaValletta er en utrolig flott by som definitivt er verdt et besøk på studieturen til Malta.

Malta er et lite land med mange store opplevelser. Kystlinjen med de mange klipper er som et paradis for både badeelskere og turgåere. Små boder med de fineste kunsthåndverk kan sees mange steder. Utover dette har også Malta mange spennende steder som bør oppleves. Vi anbefaler spesielt hovedstaden Valletta og middelalderbyen Mdina. I tillegg er naboøyen Gozo verdt et besøk. 

På Malta skinner solen mesteparten av tiden, og klimaet er behagelig. Det kan derimot bli ganske varm i sommermånedene, så en studietur til Malta er best på våren eller høsten. Legg deres neste gruppereise eller studietur til Malta, og gjør dere klar for en opplevelse helt utenom det vanlige.

Opplevelser på studietur til Malta:

 • Valletta
 • Mdina/Rabat
 • Vittoriosa/De tre byer
 • Gozo
 • Den blå grotte
 • Dingli Cliffs
 • Mosta Katedralen
 • Steinaldertemplene på både Malta og Gozo
 • Manoel Teateret i Valetta

På studietur til Maltas hovedstad Valletta

Hovedstaden Valletta er en veldig vakker by, av den typen som hører hjemme i en eventyrfilm om riddere og jomfruer. Og det er faktisk ikke helt feil heller, for byen ble grunnlagt av Johanitterordenen i 1566 på Scebarras-halvøyen med de enorme naturhavnene Marsamsett og Grand Harbour, fordi ordenen ville styrke sin posisjon på øyen. Johanitterne, som var korsriddere, hadde blitt fordrevet fra Rhodos i 1522 av tyrkerne og valgte derfor å slå seg ned på Malta. Ridderne forlot øyen igjen i 1798 etter at stormester de Hompesch hadde overgitt seg til Napoleon og hans styrker. 

studietur til valletta - gruppereise til vallettaVi tilbyr spennede faglige opplevelser og utflukter på studieturen til Malta.

I dag er barokarkitektur spesielt synlig i Valletta, men byen har også en del nyklassisistiske og moderne bygninger. Byen er så spekket med historiske bygninger, festninger og palasser av byen er på UNESCOs verdensarvliste. For arkitektstudenter eller historiestudenter vil Valletta og Malta være et opplagt valg som destinasjon for en studietur. 

Dessverre ble byen svært bombeskadet under andre verdenskrig, men fotsatt kan man besøke noen av de historiske kafeene, restauranterne, bankene, og hotellene som eksisterte før andre verdenskriv. Den engelske dikteren Lord Byron uttalte en gang at Valletta er "en by bygget av gentlemen for gentlemen".

studietur til malta - gruppereise til malta

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Malta?
Send forespørselKontakt