ST Blubay Hotel (A)

ST Blubay Hotel
ST Blubay Hotel er et hyggelig hotell bestående av to bygninger so begge ligger flott til, tett på den koselige strandpromenaden som byr på et bredt utvalg av restauranter og butikker.

På ST Blubay Hotel blir dere innkvartert i hotellets anneks, som ligger ca. 300 meter fra hovedbygningen. Selv om dere bor i annekset har dere likevel tilgang til alle hovedbyggets fasiliteter, inkludert: TV-rom, internettkafé, spillerom, møterom, bar, 24-timers resepsjon og utendørs basseng på takterrassen. Fra takterrassen kan dere dessuten nyte en fantastisk utsikt over strandpromenaden eller en nydelig solnedgang.

Dere innkvarteres i flotte lyse 3-4 sengsrom med eget bad og toalett, aircondition, TV og minikjøkken. Frokosten blir servert som buffet og serveres i hovedbygningen. 

Mot en ekstra avgift kan dere få tilgang til sikkerhetsbokser og WiFi. Ved innsjekk vil dere bli belastet med et depositum på €25 per person. Depositumet tilbakebetales ved avreise så framt det ikke har oppstått noen skader på hotellet.

NB. Minimumskrav om 4 netters overnatting. 

 

Vil dere ha et gratis, uforpliktende tilbud på en studietur til Malta?
Bestill tilbud!
Kontakt