Tsjekkia

Besøk Praha på studietur til Tsjekkia
 

Studieturer til Tsjekkia

La deres neste studietur gå til Tsjekkia! Tsjekkia er et land med fantastiske muligheter og Praha har en helt unik atmosfære man sjelden finner i en storby. La KILROY arrangere deres neste studietur til Tsjekkia, vi tilbyr konkurransedyktige priser og setter gjerne sammen et skreddersydd program spesielt for dere.

Det finnes mange grunner til å legge studieturen til Tsjekkia, en av dem er at det er billig og enkelt å reise hit fra Norge, en annen er at Tsjekkia har så utrolig mange spennende opplevelser å by på! Mulighetene for faglige relevante studiebesøk i Tsjekkia er mange, og vi har gode og dyktige samarbeidspartnere som kommer til å sørger for at studieturen deres blir en suksess.

Vi vet at det er avgjørende at studieturen har et solid faglig grunnlag og vi hjelper dere derfor gjerne med å sette opp et faglig program for studieturen eller gruppereisen. Vi er selvfølgelig også klar over at det sosiale er en viktig del av enhver gruppereise, så vi fletter også gjerne inn sosiale aktiviteter i programmet. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til hele Tsjekkia, og kan f.eks hjelpe dere med studietur til Praha.

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Tsjekkia?
Send forespørsel

 

Kontakt