Studietur til Istanbul

Faglige besøk i Istanbul

Faglige besøk i Istanbul
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i Istanbul. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Istanbul og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

Vi tilbyr et bredt utvalg av faglig relevante studiebesøk i Istanbul. Vi kan derfor tilby skreddersydde program basert på den enkelte gruppes ønsker og faglige behov. Under kan du se noen eksempler på våre studiebesøk i Istanbul:

Studiebesøk til en lærvarefabrikk

Tyrkerne er kjent for sine lærvarer. De fremstiller alt fra vesker og lommebøker til jakker og andre klesplagg. Opplev hvordan disse produseres. Besøket varer ca 2 timer.

Faglige besøk i Istanbul: Smykkefremstilling

Alle tyrkiske kvinner bærer smykker, især gull som er et statussymbol. Det er gode muligheter for å besøke en smykkefabrikk. Besøket varer ca 2 timer.

Studiebesøk til tekstilfabrikk

Besøk en tekstilfabrikk og ta del i hvordan tekstilene blir til, fra design til prototyp. Besøket varer i 2 – 4 timer.

Faglig besøk: Teppeveveri

Fremstillingen av ekte tepper er stor i Tyrkia. Besøk et veveri og hør om forskjellige teppetyper, symboler og farger i teppene. Besøket varer ca 2 timer.

 

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i Istanbul

 

Kontakt