Studietur til Berlin

Språkkurs i Berlin som en del av studieturen

Språkkurs i Berlin som en del av studieturen - KILROY
Skal dere på studietur til Berlin kan dere nå legge inn et tyskkurs som en del av pakken. Vi samarbeider med språkskolen ANDA. Den har sentral beliggenhet i bydelen Friedrichshain, kun 5 minutters gange fra Frankfurter Tor.

Friedrichshain er et av Berlins hippeste områder og kan by på et bredt utvalg av cafeer og barer. Her finner dere dessuten et av byens mest kjente varemerker; East Side Gallery - kjent for sitt gigantiske loppemarked.

Språkskolen ANDA er en hyggelig liten skole med 10 klasserom. Alle lærerne har tysk som morsmål og er utdannet i å undervise fremmedspråklige i tysk. Dermed er dere sikret god kvalitet i undervisningen.

Skolen kan by på gratis WiFi og et hyggelig loungeområde dere elvene kan slappe av i pausene. Klassen deles opp i grupper på 8-9 elever per gruppe (maks 11 per gruppe) for å sikre godt læringsutbytte og tett oppfølging.

Vi tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter i Berlin, slik at dere kan velge hotell/ hostell etter deres ønsker og budsjett. De nærmeste hostellene er Plus Berlin, Industriepalast og A&O Friedrichshain, som alle ligger mindre end 2 kilometer fra skolen.

Bilder fra språkkurs i Berlin 

 

Vil dere ha et tilbud på studietur til Berlin inkludert språkkurs?
Bestill tilbud!
Kontakt