Studietur til Budapest

Faglige besøk i Budapest

Faglige besøk i Budapest
For å gjøre planleggingen av studieturen enklere kan dere velge å la KILROY arrangere de faglige besøkene i Budapest. Dette kan være besøk til kulturelle institusjoner, bedrifter eller viktige severdigheter i Budapest og omegn. Vi hjelper også til med praktiske opplysninger om offentlig transport.

Skolebesøk på studietur til Budapest

I Budapest er det mulig å arrangere skolebesøk på f.eks ungdomsskolenivå, videregående, handelsskoler og tekniske skoler. Hvis dere er flere enn 30 personer må dere deles opp i 2 grupper.

Dere har blant annet mulighet til å besøke:

  • Posta-és Bankforgalmi Szakközépiskola – Post og Bankskole
  • Arany János Gimnázium – Gymnas
  • Waldemar Langlet Általános Iskola - Folkeskole


Besøk Barnebyen FÔT på skoletur til Budapest

For grupper med relevant faglig bakgrunn arrangerer vi gjerne besøk til barnebyen Fôt som ligger omtrent 30 km fra Budapest. Fôt er en barneby eid av staten for foreldreløse barn mellom 2-18 år.

Besøk i vinkjeller på gruppreisen

Besøk vinkjelleren Promontor som har verdens lengste kjellersystem, ca.28 km. I kjellergangene oppbevares mange tusen liter ungarsk vin og temperaturen ligger alltid mellom 14-16 grader uansett årstiden. Dere får en rundtur i noen av gangene og hører om vinkjellerens spennende historie, samt om oppbevaring av vin i de forskjellige typer tønner. Turen avsluttes med en vinsmaking som er inkludert i prisen. Turen kan kombineres med evnt.middag eller lunsj.

Studiebesøk til Mafilm Studios

Litt utenfor Budapest ligger Fót Industri Park. På et 1500 hektar stort område er det 2 store filmstudio med flere forskjellige flotte scener bygget til filmindustrien. Det mest fantastiske er en middelalderby som er bygget til filmen Hamlet, og siden blitt bevart. Det er også en Gotisk Katedral, som ser veldig ekte ut. Dere blir introdusert til filmverdenen, hvordan man lager film og hva som skjer backstage, fra å bygge scener til å velge ut kostymer.

Se vårt informasjonshefte om faglige besøk i Budapest

 

Kontakt