Studietur til Havana

Bli kjent med sentrum av Havana på gruppereise til Havana
 

Studietur til Havana - Kommunisme, veteranbiler og sigarer

Billig studietur til Havana. Havana, eller "La Habana", er en av Karibias mest livlige og største byer, og dens romantiske atmosfære og smitsomme energi er legendarisk. Hvor ellers finner man amerikanske vintage biler med russiske Lada motorer, skinnende kolonipalasser og spontane gatefester til fengende salsarytmer? Kun et sted - Havana.

Habaneros (innbyggerne i Habana) elsker byen sin og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Midt i det varme og krystallklare karibiske hav har over 500 år med turbulent historie skapt en av Latinamerikas mest livlige og kulturelt unike samfunn.  

Opplev Havana og omegn

Utenfor byen finner man palmer, det azurblå karibiske hav og kilometervis av hvite sandstrender, hvor dere kan nyte en avslappende ettermiddag. Det nydelige tropeklimaet sørger for behagelige temperaturer og badevannet er alltid over 25 grader.

Cuba car and sunset 1280x720

I Havana kan du lære om landets kultur og historie på de mange museene eller besøke domkirken Cathedral de San Cristobal, hvor de jordiske restene av Christoffer Columbus sies å være begravd. Men ellers er det bare å inhalere den Cubanske atmosfæren og i det hele tatt innstille seg på deres ”manana-mentalitet”. Lenge leve Cuba og lenge leve revolusjonen!

Opplevelser på studietur på Cuba:

  • Utflukt til Pinar del Rio, med besøk på en rom- og sigarfabrikk
  • Opplev en av verdens mest berømte kabaret- Tropicana
  • Besøk en bananplantasje
  • Besøk en sukkerplantasje
  • Møte med "Young Communist Union"
  • Universitets- og skolebesøk
  • Bytur i Havana
Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Havana?
Send forespørsel

Kontakt