Midtøsten

Besøk ultramoderne Dubai på studietur til Midtøsten
 

Studieturer til Midtøsten

Skal dere på studietur til Midtøsten kan KILROY sette sammen en komplett reise for dere, så slipper dere å bruke tid på alle de praktiske detaljene. Vi hjelper dere med å arrangere studieturen og kommer gjerne også med forslag til utflukter og faglig relevante studiebesøk.

Midtøsten er et sted som for mange virker ganske fjernt og det er nettopp derfor en studietur til Midtøsten er så spennende! Her ligger alt til rette for å bli kjent med en ny kultur og for å få nye opplevelser helt utenom det vanlige. 

På studietur til Midtøsten har dere mulighet til å besøke Dubai og De forente arabiske emirater. I Dubai smelter Vesten sammen med Midtøsten, og du kan høre lyden av minaretene som kaller inn til bønn blandet med poplåtene som strømmer ut av butikker, kjøpesentre og kafeer. Ingen andre steder i de arabiske landene kan man se bikinikledde turister sitte side om side med burkakledde kvinner. Det er denne blandingen som gjør Dubai så spesiell, og som lokker til seg besøkende fra hele verden. 

Vi skreddersyr gruppereiser og studieturer til følgende land i Midtøsten:

 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Midtøsten?
Send forespørsel

 

Kontakt