USA

Besøk Miami på studietur til USA
 

Studietur til USA

Billig studietur til USA med KILROY. Vi arrangerer studieturer og gruppereiser til alle byer i USA. USA har blitt en populær destinasjon for studieturer de siste årene og vi tilbyr skreddersydde pakker som inkluderer både fly, overnatting, visum, og faglige besøk. Vi kan sende dere et gratis og uforpliktende tilbud.

Når vi utarbeider et tilbud inkluderer vi alltid forskjellige forslag til overnatting, slik at dere har flere alternativer å velge mellom basert på pris, beliggenhet og standard.

Reis på studietur til USA og f.eks: 

Vil dere besøke flere byer på studieturen?

På en studietur / gruppereise til USA har man mulighet til å kombinere et besøk til New York med et besøk til Washington. Dette er en populær kombinasjon og vi hjelper gjerne til med planleggingen av transporten mellom de to byene for å gjøre det enklest mulig for dere. Om dere kun ønsker å besøke en av byene kan det selvfølgelig også la seg gjøre. Har dere mer tid til rådighet, kan vi også hjelpe dere med å sette sammen en større USA-reise, med enda flere byer inkludert.

gruppereise til washington - studietur til washington
Opplev både New York og Washington på studieturen til USA. 

Hvordan kan KILROY hjelpe oss med å arrangere en studietur til USA?

Vi gjør det enkelt for dere å reise som en større gruppe til USA. Blant annet vil vi ta oss av:

  • Bestiling av flybilletter
  • Bestilling av overnatting - vi har nøye utvalgt flere gode hoteller og vandrehjem i byer i USA som alle har en god beliggenhet og som er ideelle for grupper.

Hvis dere ønsker det, kan vi også hjelpe dere med:

  • Reiseforsikring i USA
  • Faglig innhold på studieturen i form av utflukter og aktiviteter, som f.eks: guidet turer, bedriftsbesøk eller skolebesøk. 
  • Visum til USA

Vi er eksperter på gruppereiser og studieturer til USA, og hvert år sender vi mange grupper avsted til 'The Land of the Free'. Det er alltid mulig å få tilsendt et gratis og uforpliktende tilbud på en studietur til USA. Hvis dere fyller ut deres ønsker, samt budsjett i vårt "bestill et tilbud-skjema" vil vi vende tilbake med et skreddersydd tilbud snarest mulig. 

Bilder fra opplevelser på en studietur til USA

studietur til usa - overnatt i en nasjonalparkOvernatt i en nasjonalpark på studieturen til USA.

studietur usa - klassetur usa
Opplev en baseball kamp på studieturen til USA.

studitur til usa - studietur med faglig innhold
Få med dere de viktige landemerkene i USA, eller besøk en bedrift eller en skole. 

Har du spørsmål om opplevelser i USA?
Send oss en e-post
Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til USA?
Send forespørsel

 

Kontakt