Hostelling International, Boston (B)

Hostelling International, Boston
Velger dere å overnatte på Hostelling International kommer dere til bo midt i hjertet av i Boston med gangavstand til byens største attraksjoner. Har dere behov for å komme dere rundt raskt, kan dere ta metroen fra Chinatown.

Hostelling International er et godt eksempel på et moderne velutstyrt hostell med store fellesarealer. Gratis WiFi er tilgengelig overalt på hostellet og i tilknytning til resepsjonen finnes det et lounge-område, en hyggelig café og en bar.

I andre etasje ligger kjøkkenet, der dere får servert en kontinental frokostbuffé. Her har dere tilgang til vaskemaskiner, biljardbord og diverse snacksautomater. Dere har også muligheten til å benytte dere av hostellets møterom, samtidig som det er muligheter for bagasjeoppbevaring dersom dere skulle ha behov for det.

Gruppen innkvarteres i 4-10 mannsrom med køyesenger og låsbare skap. Hvert rom har eget bad på gangen.

Hostelling International arrangerer gratis guidede turer langs Freedom Trail og til blant annet Harvard, Museum of Fine Arts, Massachusetts State House og Harpoon Brewery. For grupper krever disse turene forhåndsreservasjon, men turene er gode og informative og kan virkelig anbefales. 

Vil du høre mer om våre studieturer til Boston?
Send oss en uforpliktende forespørsel
Kontakt