Hostelling International, Chicago (B)

Hostelling International Chicago
Chicago Hostelling International har utmerket beliggenhet i Chicago med gangavstand til populære attraksjoner som The Art Institute, Field Museum og Shedd Aquarium.

Chicago Hostelling International er et godt eksempel på et moderne velutstyrt hostell med romslige fellesarealer. Gratis WiFi er tilgengelig overalt på hostellet og i tilknytning til resepsjonen finnes det et lounge-område og en hyggelig café.

I hostellets andre etasje finner dere frokostrommet, der dere vil få servert en kontinental frokostbuffé som består av blant annet frokostblandinger, brød, egg, muffins, rundstykker, juice, kaffe og te. 

Har dere behov for å samles til informasjonsmøter eller lignende har hostellet flere møterom som dere kan benytte dere av. Hostellet har også biljardbord og bordtennisbord som dere står fritt til å bruke. 

Gruppen innkvarteres i rom med køyesenger og soveplass til mellom 6 og 8 personer. Alle rommene har eget bad.

Alternativt kan dere velge å bo i hostellets utleieleiligheter. Disse leilighetene gir dere muligheten til å være litt mer for dere selv, samtidig som dere får høyere komfort. Hver leilighet har kjøkken, stue og fire soverom med plass til inntil 3 personer på hvert rom (familiesenger). Makskapasiteten i hver leilighet er 12 personer, men det er ikke nok sitteplasser til at alle kan være i stuen samtidig.

Kontakt oss for mer informasjon og veiledning om hvilken romtype som passer best for deres gruppe. 

 

Vil dere ha hjelp til å bestille overnatting i Chicago?
Kontakt oss!
Kontakt