Studietur til Miami

Besøk Miami Beach på studietur til Miami
 

Studietur til Miami - Vannsport og Art Deco

Florida kalles for 'The Sunshine State', mens Miami refereres til som 'The Magic City', så her skal det ikke være noe tvil om at området har mye å by på. Florida har den siste tiden seilet opp som en populær destinasjon for studieturer. Forbedret flyforbindelse til Europa er noe av forklaringen, men samtidig synes mange det er vanskelig å motstå Miamis deilige vær og fremragende underholdningstilbud.

Miami har på ekte amerikansk vis erklært seg selv til "USAs mest fantastiske by" og etter en tur i Miamis nyrestaurerte Art Deco District, kommer du ikke til å være i tvil om at de har rett. Området er preget av en vennlig atmosfære og utvalget av kunst og kultur er nærmest uendelig. 

Opplevelser på studietur til Miami

Miami er et solfylt og godt alternativ til New York, for selv om Miami er mest kjent for sol og strandliv, vitner regionens 5,5 millioner innbyggere om at Miami også er en storby med evner å tiltrekke seg både bedrifter og arbeidskraft fra andre steder i landet.

Når man er i Miami er det umulig å unngå populære Miami Beach, som byr på kritthvit sand og krystallklart vann. Ikoniske Ocean Drive løper langs stranden og flankeres av rekke koselige strandkafeer, vel verdt et besøk. Miami huser også en av verdens beste dyrehager og verdens vakreste svømmebasseng; The Venetian Pool. En tur til nærliggende Everglades National Park er dessuten alltid populært.

På studietur til Miami har man muligheten til å kombinere natur, kultur og storby i en og samme innholdsrike tur.

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til Miami?
Send forespørsel

 

Kontakt