10 gode grunner til å dra på klassetur

10 gode grunner til å dra på klassetur
Det er mange fordeler med å dra på studietur! Klassen kan blant annet se frem til opplevelser som styrker det sosiale samholdet, i tillegg til faglig utvikling. Er dere klare for å ta steget over landegrensen? Her er 10 gode grunner til å dra på klassetur!

1. Bedre klassemiljø

Skap et godt samhold i klassen gjennom felles opplevelser. Elever som kjenner hverandre vil være flinkere på å hjelpe og støtte hverandre, holde sammen og lære av hverandre.

2. Spennende destinasjoner

Opplev spennende destinasjoner i Europa og resten av verden. Vi tilbyr gruppereiser og studieturer til mer enn 30 populære reisemål verden over, så mulighetene er mange! 

Reis til Washington på studietur

3. Kule aktiviteter

I tillegg til et faglig program på studieturen kan gruppen prøve kule aktiviteter som surfing, trekking, språkkurs, frivillig arbeid og mer. 

4. En komplett reise

Få en skreddersydd tur med et komplett faglig program, ved å la oss ta hånd om det praktiskeVi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby et bredt spekter av faglig relevante turer som er moro for elevene. 

5. Kortere turer med fly

Studieturen trenger ikke å gå utover vanlig skoletid og ferier. Det er faktisk mulig å oppleve mye på en kort, men godt organisert tur.

Mange opplevelser venter i London

6. Ny motivasjon

Når dagene blir litt for lange og interessen daler, kan studieturen være akkurat det avbrekket elevene trenger. Kom tilbake fra studietur med interesserte elever fulle av motivasjon! 

7. Se historien med egne øyne

Å lese historiene i pensum er én ting – å se de med sine egne øyne er noe helt annet! Opplev kjente steder, bygninger og landemerker der viktige hendelser har funnet sted, med egne øyne. 

Hva med å lære om krigshistorie og jødeforfølgelse i Krakow, arkitektur og antikken i Roma eller se verkene til kjente scenekunstnere i London?

8. Få med hele klassen gjennom dugnadsarbeid

Det er faktisk mulig å finansiere studieturen uten å kreve inn penger fra elever og foreldre. Med dugnader kan hele klassen bli med på tur.

9. Lær om andre kulturer og tradisjoner

En trenger ikke reise langt for å komme i møte med andre kulturer. Vis elevene at det finnes en spennende verden av ulikheter, variasjoner og nyanser der ute.

10. Venner og nettverk

Med skolebesøk og andre spennende aktiviteter, kan elevene møte lokale på deres egen alder. Slike møter danner en perfekt grobunn for utvikling av språkferdigheter, kulturforståelse og et internasjonalt nettverk. 

Er dere klare for den ultimate studieturen?
Send e-post

  

Kontakt