Europa er storfavoritt for klasseturer i VGS

Som en av Nordens ledende leverandører av studie- og klasseturer, har vi gjennomført en spørreundersøkelse blant videregående skoler i Norden. Her kan du se noen av funnene fra undersøkelsen.

Undersøkelsen viser at det er svært populært med studie- og klasseturer i Europa, for videregående skoler. Det er positivt å se at strengere krav til finansiering og regler ikke har gått utover reiselysten.

Topp 5 destinasjoner i Europa

Det er ingen overraskelse at vi ser våre 5 mest populære destinasjoner for klasse- og studieturer kommer godt frem i undersøkelsen. Barcelona, Krakow, Berlin, Roma og London, er alle spennende destinasjoner med rom for mye faglig innhold og sosiale aktiviteter. Alle destinasjonene byr på flotte opplevelser hele året og er rimelige reisemål for store grupper. 

Gjør det enkelt

Fly er definitivt den foretrukne reisemetoden blant de deltagende skolene i undersøkelsen. De fleste deltagerne svarer at de ønsker hjelp til bestilling av fly, overnatting og aktiviteter. Fordelen med å la oss ordne det praktiske, er at vi setter sammen en komplett pakke for klassen som skal på tur.

Vi skreddersyr en reise som dekker alle sine behov. Vår service ligger i kunnskapen om destinasjonene og mulighetene for faglig og sosialt opplegg – kunnskap som ikke kan Googles. 

airplane-flying-sky-sunset (2)

Finansiering, den største utfordringen? 

Selv om reisegleden er der, møter mange skoler på en utfordring når det kommer til finansiering. Det er klare regler for innsamling av midler til slike aktiviteter, og skolen har ikke budsjett til å sende klasser på tur. 

Vi opplever at finansiering er et problem for mange skoler, men heldigvis har vi en løsning som kan sørge for at hele klassen får bli med på tur!

Det er nemlig mulig å finansiere hele studieturen med dugnadsarbeid. Vi jobber for tiden med å sette sammen ferdige pakker som inneholder reise og opphold, samt produktene som må selges gjennom dugnadsarbeid for å finansiere turen. Vi håper at dere vil følge med når pakkene blir lansert på vår hjemmeside.

Og vinneren er...

Vi takker alle som deltok i undersøkelsen for bidraget, og gratulerer Skagerak International School som vinner av et reisegavekort til en verdi av 15.000,- kroner.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre produkter og tjenester, slik at vi kan fortsette å oppfylle våre kunders behov og ønsker på best mulig måte. I den sammenheng er nettopp våre nåværende og fremtidige kunders tilbakemelding svært viktig for oss. Kontakt oss om dere har spørsmål, tilbakemeldinger eller rett og slett ønsker å planlegge en fantastisk klassetur for elevene. 

Vil du ha et gratis, uforpliktende tilbud på studietur til utlandet?
Send forespørsel

  

Kontakt